Totaal aantal pageviews

maandag 4 april 2011

Windturbines, de heuvel, werken en nieuwe lading Italianen!

Hey Guys,

Vandaag zijn we jammer genoeg aan de laatste week van onze schitterende stage begonnen!
Vooraleer we over vandaag beginnen ga ik eventjes iets vertellen over de fietsroute van gisteren wat Jean-Marie en ik gefietst hebben terwijl de andere lagen te zwemmen!
We wouden naar het bedrijf "interieur 23" fietsen voor de route al te weten voor volgend jaar, we hebben die dan ook na een paar omwegen gevonden! Maar buiten het bedrijf zijn we nog wat tegengekomen!
oa. de windturbines van siemens wat ze hier in Herning maken! We konden het niet geloven hoe onverstelbaar groot die zijn van dichtbij! fotos zie je hieronder
Na de windmolens hebben we het bedrijf gevonden, daar zag je ook meteen hoe veel meubels ze maken met speciale ontwerpen!
Toen we ver op de terugweg waren zijn we bij een heuvel gestopt, de enigste in de hele omtrek! We zijn die helemaal opgelopen en fotos gemaakt van het uitzicht rondom ons, de heuvel was 79,3m hoog! Het was zeker de moeite waard! zie fotos

Naderhand zijn we terug naar de school gefietst en samen met de andere gegeten, en om de dag af te sluiten met zn allen bij Jean-Marie op de kamer gezeten om te vertellen wat we die dag allemaal hebben gedaan en meegemaakt!

Vandaag zijn we weer begonnen aan een nieuwe week, en niet zomaar 1! Jammer genoeg onze laatste =( maar vandaag hebben Luc en ik een nieuwe collega van Groenland bij ons in het bedrijf gekregen. Vandaag hebben we windplanken mogen vastschieten en dakplaten mogen opleggen! Dominique werkt nu ook bij New Europe Store en er zijn een groep Italianen gearriveerd in Herning!
Ze zijn nu samen met Jonathan en Jean-Marie aant poolen! Benieuwd welk land het beste is!

Hieronder zien jullie nu wat fotos van de zondag!

Groetjes en tot binnen een week!

Wesley VDP




De windmolens van siemens




Het bedrijf!




De enigste heuvel in de hele omtrek!




Luc en ik vandaag in actie!


See you!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!