Totaal aantal pageviews

zondag 3 april 2011

LEGOLAND

Hallo mensen,

Daar zijn we weer, gisteren zijn we naar LEGOLAND geweest. Het was fantastisch en we hebben super goed weer gehad. Onze eerste indruk van het pretpark was dat er alleen maar dingen van lego zouden staan maar toen we arriveerden bleek dat anders te zijn, het was een heus pretpark met achtbanen, waterattracties en nog veel meer. We hebben onze ogen uitgekeken op de sjieke creaties van de bouwers, wat zij allemaal hebben gebouwd is onvoorstelbaar echt een aanrader als je op een dag niets te doen hebt. Het was al met al een fantastisch dag die in het geheugen van ons staat gegrift. Toen we terug zijn gekomen zijn we weer naar ons vertrouwd adres gegaan voor een heerlijke pizza en durum, we hebben deze keer nog maar eens een pizza van een maatje groter gepakt wel een van 60x60 zo groot als de tafel bij de zaak. Op de tijd
dat we moesten wachten ben ik met Luc naar naar de winkel gegaan en hebben we daar iets drinken en wat te knabbelen gehaald en buiten gezeten tot 10 uur half 11 zoiets. We zijn daarna bij Jean-Marie op de kamer gaan zitten en zijn tegen een uur of 12 naar bedje gegaan want het was een lange dag geweest.

Zondag was is weer zoals gewoonlijk dat iedereen uitslaapt en tegen een uur of 11 ben ik maar eens de kamers nagegaan of die andere heren al waren ontwaakt uit hun coma. Vanmiddag staat er op de planning zwemmen, sauna een 3 weken oude traditie.

Groeten Dominique



Meer foto's van Legoland kunnen jullie bekijken op deze link:


De pizza van Luc & Dominique!




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!