Totaal aantal pageviews

zondag 20 maart 2011

Zaterdag en Zondag 19 + 20 maart

Hallo.
Allereerst onze excuses dat we nu pas weer iets op de blog zetten, de rede hiervoor is dat we even zonder internet zaten.

Verslag zaterdag

Uitstap arhus (big city)

We zijn om half 10 vertrokken richting het station en om 11:21 uur de trein gepakt richting onze bestemming. In de trein hebben we van een heel mooi landschap kunne genieten met meren, bossen, varkens en nog veel meer. Eenmaal aangekomen rond 1 uur zijn we de stad gaan verkennen, en navraag gedaan wat het bezoeken waard was. We hebben onderanderen het internationaal museum gaan bekijken maar we zijn niet binnen geweest. We zijn ook veel standbeelden tegenkomen waaronder ook een levende. Natuurlijk kun je hieronder de foto's daarvan zien. We hebben ook onze ogen uitgekeken op de Deense schoonheden. Ook hebben we lekker op een terrasje gezeten onder het genot van een drankje. Ons avondeten bestond uit een lekker kebabje in het centrum van de stad. Om 9 uur zijn we terug in Herning aangekomen.









verslag zondag

We hebben tot 12 uur uitgeslapen. Om half 2 hebbe we onze fietsen gepakt en zijn we naar mijn en wesley's bedrijf gefietst om de weg te weten voor maandag. We gaan dadelijk nog zwemmen en vroeg ons bed in. Dus een fijn rustig zondagje zonder al te veel inspanningen. Morgen weer vroeg opstaan en terug aan het werk.

De groeten uit herning


Luc Didderen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!

Ons schooltje en verblijfplaats in Denemarken!!